2010-09-24
红日要等位,都好正常不过呢间铺头,多数系得4 位,你2个人佢又系比4个人o既位你 如果你4个人或以下去,就快d有位, 我o地5个人,就等o左成个几钟ok ~ 入到去就快快叫汤底. 选o左 $168, 甜豉油 加 上牛肉过o左5分钟, 来了2碟牛肉,同一碟猪肉呢2碟牛肉都可以o既, 唔算好好食, 但可以, 系香港 $ 168 任食o既, 都唔会期望好好食不过d 牛肉一定要加调味, 因为我觉得有d 唔知系 "so" 定雪味 ~ 不过等到肚饿, 食下la猪用就唔错, 几滑配菜无咩特别, 正常味。 如果蟹柳, 丸类、菜,就o甘都可以唔好食o既...呢间野好有问题!问题就系出于当你再加牛肉时....来个碟牛肉, 根本同色的, 纹又唔同! 无第一round o甘鲜色, 而且每块o既边缘你深色o左ga!! 根住问侍应la..佢就said 都系上牛肉, 不过之前个个部位 "批" 晒, 呢个系第2个部位! OK ~ o甘试下la,哗! 一熟o左...d 牛肉黑o甘多o既~ 再食埋个味~ 我个fd 话系沙纸law! 仲差过平时打边炉o既肥牛!!! 之后再同侍应讲, 我同侍应讲, 呢2碟真系好唔同, o鞋好
过o左5分钟, 来了2碟牛肉,同一碟猪肉
猪用就唔错, 几滑
呢间野好有问题!
打边炉o既肥牛!!!
之后再同侍应讲, 我同侍应讲, 呢2碟真系好唔同, o鞋好多, $168 我唔接受食呢d 野law"
之后佢叫o左个经理物体来, 问我咩事...ok 讲多次, 佢话o甘换过俾你 ( 呢态度都系一般)
之后个碟, 个样睇上去ok d ..但熟o左之后一样同第一碟o既质素差好多!
来返看食评, 原来好多人都有呢个经验 ~ 就系d 牛肉只系头1round ok ~ 之后个d 都好o鞋!
最后埋单, 同其他人一样,一到时间就抢o左你个锅..佢有问一句, 我帮你收o左个锅先..
.我朋友未来得切答佢, 佢就收o左la!
..但我入座时间系 930, 即系11点食完, 佢1130 收铺, o甘赶抢o左个锅, 好赶收铺law!
总之, $180 (加埋一) , 呢d 食物质素,同服务态度,真系唔得, 无下次!