2019-06-28 210 浏览
<值得 encore既粉面店>😍呢间德丰 网上睇好多好评 但其实网上难分真伪 感觉好多好评会唔会系打手 😂 所以有时经过好少帮衬 但今晚10pm好肚饿 见到条街甘多野食唯独呢间甘多人 于是就同朋友叫左 d粉面饭少试牛刀。 如果好味 下次可再点小菜打冷👍🏻🍴水饺河加腩汁 🥟 32 蚊价钱唔贵 粉既份量偏多 佢系粗身偏爽口𠮶 d口感唔错 而佢既水饺应该系自家包 个饺皮好爽口 而且大大只 入面既木耳爽口 仲有 d猪肉碎同爽口既虾 虾当然未到新鲜游水 但虾味都够👍🏻 落埋辣椒油十分唔错 🌶 🍴牛杂饭 57 蚊🍚🐂想讲冻饮加3 蚊 几抵 各式既奶茶咖啡类沟得十分唔错 👍🏻 牛杂同饭分开上 所以佢 d腩汁唔会整淋 d饭👍🏻 牛杂落足料 有好烟靭弹牙牛蒡 好入味有口感既牛肚 🐂 好肥美既牛肚 仲有我肺 佢个牛杂汁牛味香浓 就甘捞落白饭已经好好味 虽然一般人好少甘做 但我会再加 d辣椒油都好 match ! 🌶#粉面 #牛杂 #牛什 #牛肚 #牛肚 #牛肠 #河粉 #水饺 #油菜 Score 平均分 <7.1/10>Taste 味道:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻Presen
<值得 encore既粉面店>😍

Present 外观:👍🏻👍🏻👍🏻
Decor&Hygiene 环境衞生:👍🏻👍🏻👍🏻
Value for $ 性价比:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Service 服务:👍🏻👍🏻👍🏻
~~~~~~~~~~~~~
#德丰打冷粉面餐厅
深水埗桂林街145 号 a及147 号铺
~~~~~~~~~~~~
2019-06-28
$50 (宵夜)