2022-05-15 922 浏览
平时食开深水埗分店,食物品质不容置疑,所以想介绍朋友试呢间。牛头角佢就脚啲,就带佢去咗牛头角分店。𠮶晚我哋食完嘢,朋友漏低咗支酒精喷雾,离开咗舖头15分钟就已经即刻打返去问,店员话已经掉咗。首先我唔明白点解客人漏低咗嘢佢哋会选择即刻掉咗佢,连15分钟都唔等得。虽然一支酒精喷雾并唔系啲咩贵重嘢,但唔系𠮶样物件嘅价值问题。咁系咪所有客人漏低嘅嘢你哋都系会立刻掉咗佢?实在系冇办法理解呢种处理手法。然后我WhatsApp再问佢哋,佢哋唔单止冇道歉,仲同我讲「其实我地之前有帮客人留过酒精,但基本上没有客人会回来拿」。请问过往其他人唔攞,系咪代表我一定唔会想要返?同埋系咪真系15分钟都唔等得,要即刻掉咗客人嘅物品?之后佢仲要唔覆我。老实讲,当晚嘅服务态度本身已经好差,想揾店员系冇人理。加上佢哋唔覆WhatsApp呢种态度,真系好令人失望。既然佢哋唔覆我,于是我WhatsApp揾深水埗分店帮忙,反而系佢哋系咁同我道歉⋯⋯同埋帮我揾返牛头角店长讲返呢件事。始终都系深水埗嘅店员正路好多,起码有交带同态度好。我明白饮食业有啲位系真系会难做,人手问题亦可能会导致客人要等候,呢样嘢我接受。但系掉咗客人漏低咗嘅

我明白饮食业有啲位系真系会难做,人手问题亦可能会导致客人要等候,呢样嘢我接受。但系掉咗客人漏低咗嘅物品,加上对应查询嘅处理手法,平心而论,佢哋呢种服务态度系不能接受,呢样嘢应该只系基本。同深水埗分店店员嘅服务质素高下立见。

俾劣评绝对系受服务质素影响。
浓汤&清汤极上拉面
柚子雪葩,白米雪糕