2024-10-30 6749 浏览
唔卜位既话食饭时间要等一等先有位😊 午餐时段只系得套餐既选择, 分别系$148/$168 有甜品同冇甜品既分别🤓Set Lunch ($168)Small Plates🐄✨Wagyu Beef Tartare牛奶蒜泥蛋黄酱, 烤块根芹, 脆皮薯仔配上牛肉他他味道几特别, 牛肉份量少左啲, 脆卜卜既薯仔令到口感好丰富😌✨Pistachio Arancini炸到外脆内软既波波包住开心果, 义式香肠, 烟熏波伏洛干酪烩饭混合而成既馅料, 芝士味浓郁, 开心果味就冇乜😅Fresh Pasta Made In-House 🍝✨Festonati浓郁羊膻味既羊肩肉混入左薄荷, 羊乳干酪配上造形似肥肠既意粉, 两样野唔算夹, 唔钟意食羊既朋友要避开😌✨Reginette波浪纹既长条意粉配上Nduja香肠, Mascapone, 柠檬, 帕玛臣芝司, 羊奶芝士既味道都几突出, 食到后面会有啲腻, 意粉唔会太硬对于我黎讲刚刚好😚Dessert or Drink 🍰✨Odette's Tiramisu整个tiramisu 既口感比平时既较扎实, 用左杏仁酒去整, 面头有一层朱古力粉, 唔钟意杏仁味既朋友要

Set Lunch ($168)
Small Plates🐄
✨Wagyu Beef Tartare

✨Pistachio Arancini

Fresh Pasta Made In-House 🍝
✨Festonati

✨Reginette

Dessert or Drink 🍰
✨Odette's Tiramisu
整个tiramisu 既口感比平时既较扎实, 用左杏仁酒去整, 面头有一层朱古力粉, 唔钟意杏仁味既朋友要留意🧐

呢度既食物冇想像中咁令人惊艳, 同埋会有啲腻, 唔洗排队既可以试下🥸
2024-10-30