2022-12-21 843 浏览
其实好耐之前已经去过一次,大家可以睇返之前嘅食评,夜晚食野饮下酒系几唔错,印象深刻系个猪胺;原来同事都几钟意呢间餐厅,lunch set 百几蚊有哂前菜/主菜/荔枝特饮,今次就试吓中午嚟啦~冻红虾配蒜蓉蛋黄酱 (within set ) 份量一啲都唔细,四只红虾中型size,肉质都算扎实,最欣赏系蒜蓉蛋黄酱😂好想用嚟点薯条~墨鱼汁海鲜锅饭 $148初时有啲期待海鲜饭,会唔会好似西班牙𠮶款咁有齐鱿鱼、带子、虾等等,点知原来得蚬肉😂不过粒粒蚬肉都好新鲜,墨鱼汁饭嘅调味都相当好,私心加咗之前啲蒜蓉蛋黄酱落去更加正,份量上我够饱嘅,但系男同事晏昼表示肚饿😂😂总结:喺同区食肆入边,呢间算偏贵,但系喺西班牙菜上面来讲个价钱系几抵食,因为前菜都有质素同埋份量大;所以都几推荐附近嘅朋友来试吓~地址:观塘观塘道348号宏利广场地下G02号舖评分(5⭐️为最高):环境:⭐️⭐️⭐️⭐️服务:⭐️⭐️⭐️⭐️食物:⭐️⭐️⭐️⭐️价钱:⭐️⭐️⭐️⭐️

冻红虾配蒜蓉蛋黄酱 (within set )

墨鱼汁海鲜锅饭 $148

地址:观塘观塘道348号宏利广场地下G02号舖