2021-11-29
听同事讲呢间餐厅嘅lunch好抵食,强调唔使好贵嘅价钱就食到好高嘅质素!今日即刻一试!Lunch set 包餐汤+头盘+主食+饮品薄切慢煮八爪鱼 +$28呢个头盘相当精致,而且八爪鱼好弹牙, 口感有惊喜!配埋嘅酱汁亦调配得几好,令到整体味道加分,系一个好开胃嘅头盘!薄切炙烧三文鱼腩 +$38炙烧过变成半熟嘅三文鱼腩,食得出口感层次好丰富,将油脂香逐点逐点逼出嚟, 有一种入口即溶嘅感觉👍烤美国黑安格斯肉眼牛扒我地嗌medium,肉质好嫩多汁,牛味亦好够浓,牛扒上嘅调味好够惹味,我就钟意唔点青草酱直接食多啲,更能食得到牛扒嘅原汁原味!Side dish嘅薯条亦好够多同好香脆,呢个价钱有呢个咁好嘅 质素相当满意,推荐大家一试!👍烤西班牙黑毛猪鞍架份量都几大, 黑毛猪加埋店家调配嘅酱汁,调味得几惹味,肉质有少少咬口,旁边嘅烤薯都调得好惹味,外脆内粉糯,呢道菜同牛扒都一样好抵食!
Lunch set 包餐汤+头盘+主食+饮品
薄切慢煮八爪鱼 +$28