2023-05-03 93 浏览
📍牛头角 - 姜妈 @grandma.by.wom 今日同朋友去咗食牛头角Cafe~ 觉得性价比几高!想同大家分享吓♪( ´θ`)ノ🥩酱煎日本黑豚肉眼 $130近期成日都对猪肉有兴趣🐖成日都想试唔同嘅猪肉!今日竟然见到日本黑豚肉眼 就即刻叫咗!我觉得最重点嘅系佢个沙律汁 离奇地同个猪扒好衬🥲🫶🏼同埋猪扒冇松肉粉 好好食😭😢生菜系平时食吉列猪扒旁边伴菜𠮶种 而佢嘅酱汁就酸酸美味好开胃😚🐾另外呢个餐都有跟一个饭素饭同面豉汤🥹🥹正!🐙牛油果八爪鱼泡菜跟餐会跟一个小食✨🫶🏼我觉得呢个小食几开胃!🥑牛油果熟成程度啱啱好! 八爪鱼好烟韧✨泡菜就普通啦(///▽///)🍵冻绿茶佢有四款唔使加钱嘅饮品 冻绿茶饮落去都几解暑😆!———————————-📍姜妈 Grandma by W.O.M 地址:九龙牛头角区大业街29号海洋工业中心1楼A室
📍牛头角 - 姜妈 @grandma.by.wom

🥩酱煎日本黑豚肉眼 $130

另外呢个餐都有跟一个饭素饭同面豉汤🥹🥹正!

🐙牛油果八爪鱼泡菜

🍵冻绿茶

佢有四款唔使加钱嘅饮品 冻绿茶饮落去都几解暑😆!
———————————-
📍姜妈 Grandma by W.O.M