2020-02-25 108 浏览
今次黎到旺角嘅一间酒店内嘅餐厅,位置非常宽敞舒适,菜单都系用iPad ,但点单就要叫服务员。.龙虾锅套餐 $1200见新年就食过贵少少嘅奖励一下上年嘅自己啦!🤣龙虾刺身- 刺身size 比较少同细,但份量都岩岩好,食落口软绵绵!龙虾头仲可以放埋入火锅度做汤底,令个汤底更鲜味呀!火锅底 - 火锅汤底分为蕃茄龙虾🦞汤及素菇龙虾汤底,个蕃茄汤本人觉得特别出色,饮得出佢嘅鲜味!肉类 - 套餐已包有牛猪羊肉几片,最为出色嘅真系非牛莫属,牛味浓郁,口感软绵!留意番牛肉系用番本地牛,仲要系牛颈脊肉!.龙虾套餐又点会净系得龙虾呢,仲有鲍鱼、大红虾、桂花蚌呢啲海鲜!.仲有玩味十足嘅百花海参云腿酿蟹钳、黑松露猪肉丸、羊肚菌黑豚肉饺、虫茸野菌福袋、响聆、准山,仲有菜篮同稻庭乌冬呀!.我地两个人真系食到劲饱揽住个肚走呀!!

龙虾锅套餐 $1200
见新年就食过贵少少嘅奖励一下上年嘅自己啦!🤣
我地两个人真系食到劲饱揽住个肚走呀!!
  • 本地新鲜牛颈脊