2017-04-21
上网见到有间专食牛嘅打边炉,想试下,专卖牛嘅话我估佢应该牛嘅质素有番咁上下一入到去,见到有个牛嘅板图喺墙睇到咩食紧咩部位同埋要绿几耐用ipad落单一开都系呢个牛板图睇左之后同朋友两个女仔嗌左个「全牛拼盘」$338好似咩都有得试~唔洗拣咩部位(因为咁专业嘅部位名 讲真我都唔知边到打边到)包埋汤底,酱料,蔬菜篮,乌冬同两罐野饮因为waiter见我地两个女仔怕太饱,仲问洗唔洗转个乌冬做菜咁又几好嘅,我地都怕食唔晒,转左做菜张餐纸好有用,一绿就望下要绿几耐好快就上菜了,好搞笑真系用个牛版图嘅木盘上,将果个位嘅肉放番喺果个位置咁就知食紧咩个人钟意食淋身d嘅部位,推荐嘅位系(打直分3行数):所以第一行第1,4个+第二行最高同低果个 都好好味!又多雪花另外有d位牛味好重但就冇咁淋身酱汁-左:牛肉汁(甜甜地)右:蒜蓉汁(几香口,点左呢个惹味d)加左一碟特别部位:好似系牛腩片呢个系超淋超好味呢个栗米系真心正好甜又爽,汤底本身有嘅幅画好靓好得意同埋waiter好好服务,好耐心同我地讲解d部位同埋会系咩口感呢个服务态度系抵赞的门口是这样
一入到去,见到有个牛嘅板图喺墙睇到咩食紧咩部位同埋要绿几耐
用ipad落单
一开都系呢个牛板图 睇左之后同朋友两个女仔嗌左个「全牛拼盘」$338
包埋汤底,酱料,蔬菜篮,乌冬同两罐野饮
因为waiter见我地两个女仔怕太饱,仲问洗唔洗转个乌冬做菜咁又几好嘅,我地都怕食唔晒,转左做菜 张餐纸好有用,一绿就望下要绿几耐 好快就上菜了,好搞笑真系用个牛版图嘅木盘上,将果个位嘅肉放番喺果个位置咁就知食紧咩 个人钟意食淋身d嘅部位,推荐嘅位系(打直分3行数):所以第一行第1,4个+第二行最高同低果个 都好好味!又多雪花
另外有d位牛味好重但就冇咁淋身 酱汁-左:牛肉汁(甜甜地)
右:蒜蓉汁(几香口,点左呢个惹味d) 加左一碟特别部位:好似系牛腩片呢个系超淋超好味 呢个栗米系真心正好甜又爽,汤底本身有嘅 幅画好靓好得意 同埋 waiter好好服务,好耐心同我地讲解d部位同埋会系咩口感呢个服务态度系抵赞的
门口是这样