2023-11-01
👧🏻😋👅🍽✨牡蛎串烧 我要兼得 🤝🏻-喜多嬉牡蛎屋🇭🇰 中环些利街2-4号LL Tower3楼 🇭🇰-生蚝串烧放题2小时 $598/位🎏除左生蚝放题, 仲有靓料头盘, 唔会2个钟由头到尾都得生蚝咁寡; 最平$498个餐都包生蚝任食同前菜, 加多$100就有埋串烧任食多啲肉再丰富好多 🎏一开始所有野送一set黎先, 之后任食无论生蚝定串烧, QR code一落完单好快就送到, 2个钟食到饱饱好满足🥳-单次🫶🏻🍲时令海鲜汤: 满满既虾肉同蚬肉系个汤壶入面, 难怪个汤咁鲜甜!🦐炸牡丹虾: 大头牡丹虾炸到脆卜卜, 仲有虾膏添🍱喜多嬉怀石八品: 摆盘超级靓既怀石料理, 和牛沙律同拖罗蓉极惊艳, 仲系拣时令食材, 黎之前睇食评相都有几款唔同, 即系次次黎都会有惊喜😆🦀松叶蟹五岛手延乌冬: 有原只鲜蟹钳劲鲜甜, 手延乌冬幼身但弹牙, 仲好滑🍧甜品: last order后送上粉红色最中夹住雪葩配蕨饼, 雪葩清新解腻, 唔会太甜-任点💪🏻🦪生蚝: 所有牡蛎都由北木岛喜多嬉牡蛎养殖场直送, 招牌担保新鲜生蚝来源, 只只都好新鲜肥美🫕焗蚝、焗帆立贝: 可选原味/蒜/辣蒜/芝士味; 我地食左一轮就继续all
牡蛎串烧 我要兼得 🤝🏻
喜多嬉牡蛎屋
🇭🇰 中环些利街2-4号LL Tower3楼 🇭🇰
生蚝串烧放题2小时 $598/位
单次🫶🏻
🦐炸牡丹虾: 大头牡丹虾炸到脆卜卜, 仲有虾膏添
任点💪🏻
🫕焗蚝、焗帆立贝: 可选原味/蒜/辣蒜/芝士味; 我地食左一轮就继续all in生蚝, 但如果唔食得太生又想享受任食蚝, 原味都好鲜甜, 值得encore
🍢时令串烧: 有羊肉串、鸡中翼、鸡腿肉、鸡颈肉串、鸡脚筋、猪颈肉、七里香、鸡心、翠玉瓜、番薯仔; 全部都好好味, 特别大推出面少见既七里香同鸡脚筋; 七里香极重油香但食极唔腻; 鸡脚筋有少少咬口但唔会韧
🥤汽水、梳打特饮: 梳打唔会太甜, 食浓味既串烧同生蚝最岩就爽爽佢