2022-09-16 704 浏览
牧羊少年是香港第一间以旅游为主题的咖啡店,坐底叹杯咖啡觉得有d闷?呢度有借书阅读嘎,更有意思的可以寄明信片‼️不妨寄一张俾5年后的自己。老板是相当钟意去旅行,又何见解? 因为店名就可以话俾你知。想要探索更多?倒不如亲身黎体验一番。 朋友仔话,好想食牧羊少年,不过每次黎都要排队,排好耐添!❗️‼️ ⚠️今日就话俾你知,点样可以唔洗排队都可以食到牧羊少年!我今次同朋友黎食,我系上网book位嘎,可以上翻牧羊少年的网站,进行预约。🔆牧羊只提供晚市17:30后的订位嘎,1730前就只可以walk-in🔆如即日定座位就要当日16:00前进行啦。 🐟的体验⭐️小食拼盘 —— 本身就奔著蕃薯条去,点知距竟然无,变左普通薯条。⚡️成为我呢餐饭的遗憾,好多款小食,本人觉得辣肠系比较特出嘎。⭐️香草青酱鸡肉芦笋义大利粉 —— 食落好Flash 的感觉,加上呢个香草青酱真系好夹啊,食到入面起码有两种菇或以上吧,就系意粉对我黎讲有小小硬左,咬到我有d攰🤣⭐️千岛海鲜薄饼 ——浓浓的千岛酱瞬间覆盖我整个口腔,总有原只虾,蟹柳,墨鱼仔的海鲜,最钟意都系呢个pizza 系脆底,因为本人真钟意呢种pizza底
🔆如即日定座位就要当日16:00前进行啦。

🐟的体验
⭐️千岛海鲜薄饼 ——浓浓的千岛酱瞬间覆盖我整个口腔,总有原只虾,蟹柳,墨鱼仔的海鲜,最钟意都系呢个pizza 系脆底,因为本人真钟意呢种pizza底☺️☺️
⭐️抹茶可可朱古力 —— 我朋友觉得第一啖确实好饮,不过食到中间就会觉得呢杯野有d腻啦。
⭐️日本煎米茶 —— 我觉得呢陪茶系缺一不可

整体黎讲都系非常满意,不过带有小小遗憾,人生就系因为就有遗憾,所以先会再想去弥补今次的遗憾。希望下次可以弥补到啦~~
小食拼盘
小食拼盘