2020-10-16
终于屯市又开多间💛店,以后又有多个选择。今次牧羊系fb搞咗个新开幕优惠,系fb share post晚市就有8折!(优惠已完结)可能又有优惠,新店位置又近牛角,六点九去到已经要等三十几张枱。最后都等咗成个钟先入到去。大家都好肚饿所以就叫咗比平时多嘅份量。黄店就梗系要多支持啦!蓝莓乳酪好足料,淡淡都食到果肉,唔会太甜,但系如果成杯饮品涷多少少就好啦!我地三个人食见到有三个帆立贝真系好开心。意粉煮得al dente,口感超级好。成碟意粉份量都多,又好挂到啲充满洋葱香味嘅忌廉汁。蘑菇虽然唔系主角但系份量都唔少㗎小食拼盘份量比想像中多,每款都有4旧。上到枱全部种类都系热辣辣。整体上只只都好食,自己排就(最好食)鸡翼👉🏽猪肉肠👉🏽薯格👉🏽花枝丸👉🏽春卷👉🏽鸡肉肠。中间仲有千岛酱同他他酱俾你配嚟食,当然都会俾埋茄汁啦!Pizza就相对上差少少。主要系因为个饼底超级硬同干。三文鱼都有六大片嘅,但系呢个口味可能酱嘅份量都比较少,所以入口除咗会觉得干仲会冇乜味(只有咸味),可以唔洗试。食埋个甜品先 窝夫份量超级大,系外脆内软,算系厚实类型。中间嘅朱古力酱同两球雪糕真系俾得好足,香蕉分量亦唔少。食完就劲饱
食埋个甜品先 窝夫份量超级大,系外脆内软,算系厚实类型。中间嘅朱古力酱同两球雪糕真系俾得好足,香蕉分量亦唔少。食完就劲饱同满足啦!
整体上,食物分量大,材料都俾得好足,重点系有几样都好好食!我好耐都冇食过咁好食嘅连锁店啦今次有优惠所以平咗百几蚊,系抵食嘅,但系以质素同味道嚟讲就算冇折CP值都成正比。有下次