2019-08-12 50 浏览
Happy Friday,约左朋友放工到旺角饭聚。朋友book左回到味来,一齐品尝海鲜火锅😁旺角都有好多间食海鲜火锅既食市,拣回到味来既原因系佢有两大特色:$248海鲜火锅半放题套餐,可以先拣食鸡煲或卜卜蚬,鸡煲同卜卜蚬都可以食完再添食😆😆鸡煲份量多,鸡肉大件啖啖肉,我地拣左BB辣,辣度适中。食鸡煲前,仲有前菜金蒜咸蛋蒸扇贝,一人一只,劲多蒜蓉同咸蛋,扇贝好鲜味😋第二特色十分好服务,无论系饮品或是火锅配料,只需点纸下单,侍应就会将饮品及火锅配料送到我们张枱😌坐定定就有得食有得饮,十分舒服方便!另外套餐系包送上6-8款丰富生猛海鲜拼盘及手切牛颈脊,海鲜拼盘有带子、海虾、饱鱼、扇贝⋯海虾仲好生猛,跳紧⋯😃火锅汤底有4款:黄金南瓜海蚬汤、蕃茄浓汤、四川麻辣汤、芫茜皮蛋汤,我地拣左蕃茄浓汤。火锅配料多达61款选择💕食到饱饱离开。
旺角都有好多间食海鲜火锅既食市,拣回到味来既原因系佢有两大特色:$248海鲜火锅放题套餐,可以先拣食鸡煲或卜卜蚬,鸡煲同卜卜蚬都可以食完再添食😆😆鸡煲份量多,鸡肉大件啖啖肉,我地拣左BB辣,辣度适中。