2023-05-19
👧🏻😋👅🍽✨物超所值甜品专门店😆🍨-糖宫甜品专门店🇭🇰 尖沙咀金巴利道88号地舖及1楼全层 🇭🇰-🕍新甜品店个招牌仲有红纸一于试试佢, 原来总店系大围, 尖沙咀反而有两层🕍地下果层有open kitchen 同少量位置, 楼上就超多位超阔落🤭🕍甜品选择非常多, 奶冻窝夫雪花冰椰皇酥皮乜都有, 可惜我地得两个胃😁- Sweet Special Combo ❣️由$58至$78不等, 包一个甜品+一杯饮品, 好抵食🤤❣️2pm至8pm先有嫁😆 我地早食饭赶得切8pm前order-🥥 🥚 椰皇炖蛋白 单点 $58 Combo $68💯店员问冻定热时有介绍冻既话会有焦糖面, 加上天气咁热, 识食一定食冻既😌💯蛋白超滑! 虽然椰皇肉比较硬食唔到, 但佢已经全身贡献左俾个蛋白, 超香椰皇味🤤-🥐 🍎 玉桂香蕉苹果酥皮卷伴雪糕 单点 $54 Combo $68✨酥皮好薄, 包住玉桂苹果同一旧蛋糕, 比较干身口感冇咁削✨雪糕拣左云呢拿味, 同玉桂苹果味好夹😚-🧇 🍫 朱古力窝夫伴雪糕 $52💯窝夫质地较脆, 蛋浆都有朱古力味但唔甜, 仲配条香蕉🍌💯朱古力窝夫, 有朱古力碎嘅朱古力雪糕, 面头仲淋咗朱古力
物超所值甜品专门店😆🍨
糖宫甜品专门店
🇭🇰 尖沙咀金巴利道88号地舖及1楼全层 🇭🇰
Sweet Special Combo
🥥 🥚
椰皇炖蛋白 单点 $58 Combo $68
🥐 🍎
玉桂香蕉苹果酥皮卷伴雪糕 单点 $54 Combo $68
✨酥皮好薄, 包住玉桂苹果同一旧蛋糕, 比较干身口感冇咁削
✨雪糕拣左云呢拿味, 同玉桂苹果味好夹😚
🧇 🍫
朱古力窝夫伴雪糕 $52
💯窝夫质地较脆, 蛋浆都有朱古力味但唔甜, 仲配条香蕉🍌
💯朱古力窝夫, 有朱古力碎嘅朱古力雪糕, 面头仲淋咗朱古力酱, 多重朱古力好丰富