2023-09-30 563 浏览
星期五约咗朋友去魂烧食放题,朋友之前试过烧魂,话食物款式多,相当不错,所以今次就去试吓😋店内的座位大部分系卡位,坐得十分舒服,而且好宽敞👍🏻平时食日本放题,未试过有埋烧肉放题,真系可以一次过食晒所有野🤩有烧肉(牛、猪、鸡、丸类、肠)、沙律、刺身、寿司、热食、一品料理、扬物等,物超所值👍🏻🌟刺身有原只甜虾、希灵鱼、三文鱼、深海八爪鱼、马刀贝,全部都系新鲜的。而寿司嘅size 刚刚好,唔会大大件。🌟烧烤识食梗系要食牛啦!这里无论系咩部位嘅牛,肉质都好鲜嫩,首推系黑毛飞霜空降和牛、壸渍牛粒同埋薄切牛舌,猪肉方便,蜜运豚后肉和奥斯卡豚后肉都不错。🌟另外,期间限定嘅爽脆肠中宝令我喜出望外,系惹味的料理小食。🌟扬物方面,榴连炸弹绝对唔可以错过😙

店内的座位大部分系
卡位,坐得十分舒服,而且好宽敞👍🏻

有烧肉(牛、猪、鸡、丸类、肠)、沙律、刺身寿司、热食、一品料理、扬物等,物超所值👍🏻

寿司嘅size 刚刚好,唔会大大件。

🌟扬物方面,榴连炸弹绝对唔可以错过😙

• 黑毛霜降和牛
  • 刺身