2014-10-16 1770 浏览
其實一直都食過幾次Baby Cafe既午餐同下午茶,今次終於有機會試下佢地既晚餐啦!8鐘晚飯時間去到竟然唔使等位真係好難得,值得一讚既係D staff十分好態度!好耐冇黎過Baby Cafe張menu好似轉左少少,多左好多較較正宗既意大利菜,未食已經好期待!第一個上黎既係芝士焗西蘭花,本來覺得$28會唔會太平,點知個size......細過盆盆栽,明哂哈!味道方面唔算太突出,芝士味略嫌不足,D西蘭花既草青味仍然殘留,有少少失望囉主菜方面分別叫左春雞蟹肉飯同海鮮義大利飯,兩樣十分正宗!意大利飯有少少迎合返香港人口味,軟硬適中,海鮮汁亦都十!分濃郁!而春雞蟹肉飯都冇令人失望,燉飯極之入味,蟹肉都十分足料。

2014-10-14
庆祝纪念