2017-09-07
生熟带子鲜茄扁意粉🍝 $138卖相唔错 好特别😍😍带子大大粒 味道鲜甜唔会韧😆意粉蕃茄味都几重好入味 酸酸甜甜好开胃😚黑松露 海胆 鹅肝 芝士意大利饭🍲 $128好喜欢呢个鹅肝 佢煎得外面脆脆既 咬落去有种入口即溶既感觉 但又唔会太流🤤至于海胆同黑松露份量都几多 令到食呢个意大粒饭都有三种层次 几特别😎😎另外呢个芝士意大利饭个汁好creamy😝唯一美中不足既系个饭比传统意大利饭硬身🙈如果稍微软身番啲口感更佳😊.小食分享拼盘🍢 $148入面有烧章鱼小丸子🐙香煎鸡软骨饺子😇脆炸薯条🍟炸洋葱圈😝炸松脆柠檬鸡翼🐔我地好中意呢个拼盘 可以一次过试哂呢到特别既小食😋😋各样味道都几出色 炸得松脆而唔油腻🤗😍.另外餐厅计装修都好特别 同佢既菜式一样😁好岩同三五知己happy Friday黎饮杯野chill下食下西餐😉整体食物创新味道又几好😇从食物上碟摆位同装饰 睇得出厨师好有心思👍🏼系值得再去既餐厅🤗.
黑松露 海胆 鹅肝 芝士意大利饭🍲 $128
小食分享拼盘🍢 $148