2019-06-25
自从去完韩国食过春川炒辣鸡 真系好怀念个味道阿🤤 机缘巧合之下 俾我知道柳氏家原来有得食韩式炒辣鸡 就捉咗男朋友陪我去食啦😙原来除咗柳氏家炒辣鸡 仲可以有四川麻辣风味炒辣鸡或者味噌蜜糖都得🤓 仲标示埋辣度 几清晰👍先落order纸 铁板炒辣鸡好快就送上😛 店主仲会教你点炒 超容易😂 等候嘅同时 争取时间试埋佢个自助沙律吧先🥰 炒鸡丝都几好食 令男朋友几期待一阵个炒辣鸡🤓 食定啲沙律菜打底先😝炒辣鸡时挂定围裙咁就唔怕整污糟件衫啦 开工!玩!🤣🤣🤣 炒嘅时候闻到好香 好想食了😋 炒到咁上下职员会过嚟帮我地炒拉面 之后就大功告成食得😝炒辣鸡好惹味阿 风味都好似韩式 越食越辣越过瘾😋 早知加埋芝士啦 加埋会更加好食🤣 鸡肉份量好多 炒完都唔会好老 中意食仲可以出自助吧添加 但两个人一定够食😂 拉面炒完都好正 不过就淋左少少🤪食完炒辣鸡就开始食韩烧 我地专攻海鲜😛 多春鱼系必食 好多春 烧得又够干身😋😋带子虽然细粒啲 但都有鲜味 有啲惊喜wo😋烟肉就肥咗啲 鸡翼系单骨都唔错 味道好之余又方便食😝 食物大致上都okay😋最重要系食埋最后嘅雪糕 我就梗系拣mixed既云呢拿士多啤梨味啦😝 仲有好多酱
带子虽然细粒啲 但都有鲜味 有啲惊喜wo😋
最重要系食埋最后嘅雪糕 我就梗系拣mixed既云呢拿士多啤梨味啦😝 仲有好多酱同topping任加😋
$218都唔算贵 不过100分钟就赶咗少少咁啦😂