2018-05-16
今日同d friend黎Happy hour 所有野饮有买一送一呢度既环境好靓 有d夏威夷风味6:30pm黎到得我地一台人 所以都有好好既服务😂买一送一野饮唔可以share即系你地两个人唔可以叫一杯送一杯咁share一定人头叫一杯送一杯 所以每人会有两杯野饮因为d friend迟到所以我就叫住杯Wahine等佢地呢杯野入面有vodka, rum, pineapple juice, lemon酸酸甜甜既果汁味饮落好refreshing而且唔会好重酒味 啱晒女仔饮饮饮下d friend终于到啦我地先叫左个Smelts 应该系类似炸多春鱼食落超脆好香口 好啱送酒食另外我地仲叫左个Crispy Skin Spring Chicken只鸡唔会太大只 皮烧到好脆佢会比手套你食既一Meet开即刻望到d鸡油入面d肉好滑好嫩口 而且好有肉汁另外大推佢既甜薯条 超级脆带少少甜味 系好好食既配菜我地仲叫左个Garlic Prawn & Avocada Linguine如果钟意食好creamy既意粉一定唔可以错过佢整到好杰身好食到忌廉既香味食到最后我叫埋我第二杯野饮Rum Boogie佢系用左rum同埋bra
呢度既环境好靓 有d夏威夷风味
佢整到好杰身好食到忌廉既香味
食到最后我叫埋我第二杯野饮Rum Boogie
佢系用左rum同埋brandy去整
都几重酒味 如果唔太饮得酒既就唔好叫呢个啦
呢度既野饮大概都要$150一杯 所以冇Happy hour都有d贵
但胜在佢d cocktail都几特别 出面冇咩点见过