2020-03-17
呢间拉面好特别,系门口就有部自动售卖机俾人买餐先,买完就递张单俾厨房,之后就可以坐低等食喇🤣 坐位有吧枱同卡位,总共都坐到廿零人左右啦🤓 晚饭时间去可能都要排队等一等🙂—————————————————豚骨拉面 $75即叫即煮,热辣辣嘅~汤底好香好滑 竟然可以无落奶都做到超浓白嘅颜色🥰 有两块豚肉 算半肥瘦😆 仲有一只靓溏心蛋🤤 面底对我嚟讲还好,几坚挺?🤡 我最惊腍到痴口嘅面质🤢-饺子六只 $35始终系煎,都见到有层油喺面🤨 饀同皮份量都适中啦,煎得都几脆口,系略嫌多咗啲油啰🤪-小龙虾蟹子沙律 $35呢个系冻食嚟,比我想像中好食🤣 蟹子系捞埋喺啲虾肉入面,会捞埋啲酱一齐碌到球体咁🤓 所以食落去都有几重嘅撞击🤪 重点一提,夹住紫菜咁食又几特别😗 爽口得嚟又会食到啲虾肉㖞 正呀😍—————————————————❌不设加一服务费🕰星期一至日 12:00 - 15:30; 18:00 - 22:30🔄Encore 指数 8/10 (唔错, 会再去的☺)
—————————————————
豚骨拉面 $75
饺子六只 $35
小龙虾蟹子沙律 $35
—————————————————
❌不设加一服务费
🔄Encore 指数 8/10 (唔错, 会再去的☺)