2023-04-15 417 浏览
同朋友落咗去CWB行街食野,行到见攰攰地上咗去呢间楼上cafe度坐谂住休息吓。入到去环境几卫生企理几舒服,d座位又阔落又宁静好适合行完街休息,唔错唔错。叫野食嘅时候先醒起我朋友琴日生日,但我哋都唔记得咗买蛋糕帮佢庆祝....问咗职员有冇蛋糕之类,cafe嘅职员真系服务好好,知道之后特别制作咗个special雪糕山多士比我哋。另外我哋仲叫咗杯香蕉奶昔,一个卡邦尼同芝士肉酱长通粉,仲叫咗几个小食韩式酱炒鸡粒同紫菜炸鱿鱼须(不太记得名sor)奶昔好足料,饮得出系用真香蕉冲,劲浓郁劲香,卡邦尼合格,芝士味道好重意粉挂汁。炸鱿鱼须应该系炸好即上,好香好热好脆。作为行完街休息嘅楼上cafe, 环境、服务态度同食物质素都几好,可以再嚟

香蕉奶昔,卡邦尼意粉
香蕉奶昔,卡邦尼意粉