2009-07-12 27 浏览
11-07-2009食完california, 又行了一阵终于返回呢度了见openrice话佢咁高分, 友人又忍唔住要食我们试了一个普通的蜜瓜icecream, 真的发现可以咬, 都几有咬感, 好得意但友人认唔住, 叫了一个铁板雪糕--strawberry flavour, called "Marry with Berries"睇住佢好似炒雪糕咁, 又真系几特别我地加多一个格仔饼碟, 要加多5元即是呢一个icecream要成$40, 真系要食清楚佢有咩咁好味!炒过的雪糕冇咁好咬口, 但系几香strawberry 味的~友人话食到佢有羊奶味, 但我又唔觉bor~大家都觉得呢个价钱的确有点偏贵, 只可以一试, 成日食就唔好了~p.s. 我话想试味, 个女仔都唔系做野的, 同佢劲讲唔该等佢serve我, 见到我都唔理我, 当我死的, 真系想爆粗!
11-07-2009

食完california, 又行了一阵
终于返回呢度了
见openrice话佢咁高分, 友人又忍唔住要食

睇住佢好似炒雪糕咁, 又真系几特别
我地加多一个格仔饼碟, 要加多5元

友人话食到佢有羊奶味, 但我又唔觉bor~

2009-07-11
$20 (宵夜)