2022-04-15
本身黎到马湾系想食另一间嘅,无奈果间得番两样野食拣又唔啱食,难得入到黎马湾,所以就系openrice揾左间特别啲嘅餐厅,专系食土耳其菜🇹🇷🔅土耳其招牌烤鸡半只 🍖$178个皮烧得好香脆🤩似炸子鸡嘅味,入面肉质都好滑。沙律配菜酸酸地好开胃,不过烤鸡下面配左饭底啲饭唔好食,又湿又冇饭味😂🔅厨师特色牛肉薄饼🍕$158薄饼可以拣牛肉或者鸡肉。整体味道唔错,加左好多配料落去整,饼底薄脆,好似食紧饼干咁,味道清新,几喜欢💕🔅土耳其咖啡☕️$45个杯好鬼靓🤩我去果日佢就配左无花果糖,店员话系边食边饮咖啡,唔知系咪饮唔惯,觉得两样野唔系好夹..咖啡味偏酸同埋冇乜咖啡豆香味,所以个人觉得一般般。呢到仲有教人整土耳其咖啡,可以即场自己学同埋体验,都几得意环观周围大部分都系黎饮咖啡同倾计嘅多,食主食嘅人就比较少,假日黎行下都唔错,如果系海滩果边落车行过黎都要10分钟左右,想食野先就要留意落
🔅土耳其招牌烤鸡半只 🍖$178
🔅厨师特色牛肉薄饼🍕$158