2017-05-31
特别嘅一个体验!平时饮1664 Blanc系一杯杯斟好攞来,呢度就可以拣斟好俾你,或者自己斟,斟几多,计几钱,枱面自己斟,电子磅都系枱面,好特别!墨西哥菜,选择唔多,来来去去都系墨西哥卷,或者墨西哥饭,拼猪牛鸡。再拣大中小辣。我哋拣咗猪肉墨西哥卷(脆玉米饼皮 - 即系平时墨西哥粟米片大块版),小辣。猪肉一粒粒,再有菜、酱料。我钟意食牛油果,所以特登加$18加牛油果酱,来咗个绿色酱,食落去无牛油果味,只系辣味,问侍应,佢话source包咗喺卷入面。但食来食去食唔到牛油果味,再望望隔离左右,人哋系一大pat绿色杰挞挞牛油果酱另上,于是特登揾返落单个侍应问有无落到单,佢话无。好啦,埋单,加咗$18牛油果酱。食咗加钱系无问题,问题系无食,确认无落单,最后收咗钱,好乱!我当然叫佢减返条数啦,根本无加到牛油果酱。鸡肉墨西哥饭 - 一般。墨西哥饭,味道系星洲炒饭嘅味道,无特别。而且全部配料系一盒盒整好晒,然后因应客人点选后加上去,即系好似Super Sandwich整包咁。贪新鲜一试无访!又或者坐低饮嘢倾计都几好,因为两只啤酒 - Asahi & 1664 Blanc可以随饮随计,唔怕饮唔晒。