2019-10-14 79 浏览
前日同屋企人黎左呢间位置便利嘅火锅店食野,我黎过好多次,钟意佢店员服务态度好,座位舒适。食左几次水准都keep住,所以决定写食评赞下佢😂😂😂中size嘅特尚手切牛 $188食肉兽嘅我order左特尚手切牛,真系好好味,牛脂分布好平均,有淡淡牛味。羽衣甘蓝 kale $38成日听人讲羽衣甘蓝系超级蔬菜,见佢唔算贵,就叫左一蓝黎试下😛 店员话呢种菜要渌耐啲。所以我地渌左大概五分钟。呢种菜嘅味道同其他菜冇咩分别,佢系 纤维比较重,同埋佢嘅挂汤能力好高。菜纹hold住晒d汤,所以个菜好juicy,几好食。百花酿油条 $58个响铃好脆口,好大旧,好好食!另外𠮶百花酿油条酿左虾胶,虾胶份量ok,又系脆loklok,唔太油。👍四色丸尚盛 $88四色丸有牛丸、墨丸、虾丸、猪肉丸。丸入面有唔同嘅馅,我最钟意猪肉丸。猪肉丸入面仲有d 咸蛋黄,同d猪肉几夹。全部丸都几弹牙😁

中size嘅特尚手切牛 $188

羽衣甘蓝 kale $38