2023-01-30 50 浏览
💛我地系观塘上完烘焙班整完蛋糕,上完堂之后大家好有成功感🧡但因望住啲野食,肚饿了😂最后我地apps揾到呢间位于大厦入面属于比较西式餐厅💜主要有意粉,牛扒,仲有好多特饮,特饮似台式💚一入到去,💙服务姐姐带我地座低,睇左餐牌好吸引❤️一来款式多、二来好多都好想试,我地四个女子都叫左好多野💙其中我地一致同意系最好食,其他都好好食好出众💜但我抽左呢几款简单食评下😚❤️‍🔥炸薯条伴松露酱❤️‍🔥份量够,松露酱好有特式,薯条似美国粗暑条,好香既马铃薯🥔,热辣辣好食😋❤️‍🔥韩式炸鸡球伴芝士酱❤️‍🔥正宗韩式味道,芝士酱真系正,完全好似置身系韩国食鸡一样,鸡肉好嫩,外皮炸不油不黏手,非常好食😋❤️‍🔥北海道带子红甜椒意大利饭❤️‍🔥大大碟不再讲,北海道带子好好食,海鲜都好新鲜,红椒意大利饭系营养食物,好健康,食咗唔怕肥,好正❤️‍🔥朱古力咖啡❤️‍🔥平时有饮开咖啡,香滑咖啡味道,不苦不涩,完全岩晒我口味,好夹朱古力🍫装修简约,干净企理💕下次可以系度包场搞生日😙 菜式喜爱🥗🥗🥗🥗🥗环境整洁🥗🥗🥗🥗🥗价钱合理🥗🥗🥗🥗🥗

❤️‍🔥炸薯条伴松露酱❤️‍🔥

❤️‍🔥韩式炸鸡球伴芝士酱❤️‍🔥

❤️‍🔥北海道带子红甜椒意大利饭❤️‍🔥

❤️‍🔥朱古力咖啡❤️‍🔥

装修简约,干净企理💕下次可以系度包场搞生日😙

菜式喜爱🥗🥗🥗🥗🥗
环境整洁🥗🥗🥗🥗🥗