2021-07-20 968 浏览
餐厅布置华丽,以白色高贵墙身同埋蓝色摆设做装饰,一入门口,可以见到一只蓝色嘅佩佩🐸。🏷香煎比目鱼配海胆汁卡邦尼意粉🍝($208)比目鱼肉质新鲜,但偏微咸。个意粉系我全餐入边觉得系上等质素之一😽,竟然食到香甜味❤️,我一条不漏咁食晒。另外配有香菇、配菜、一个小千层挞。近排食好西食到咀叼叼😂,就甘嘅~啲菇如果可以锁到水会更好,另外菇嘅味道可以更突出。配菜特别可口。小千层挞不太油腻、香脆。我加左$78转套餐,包沙律🥗、餐汤、甜品🍮和餐饮🍹🏷沙律🥗有生菜、车厘茄、蜜桃🍑和火腿,配温醇细腻的黑醋汁,不酸带甜。🏷秘制龙虾🦞汤依个都系我觉得惊艳嘅菜式。汤嘅质地好醇厚😚,成个汤充满龙虾🦞味😍。🏷苹果批个甜品好特别,苹果🍎薄片一块块舖喺批上面,系煮熟咗嘅苹果嚟,成个批酸酸地,仲配有粒酸酸士多啤梨🍓。即使食到好饱,都仲食得落个甜品😗。🏷冻柠茶正常的冻柠茶😂,柠檬串🍋好多块。总括嚟讲,依间餐厅嘅食物质素算系平平,部分都算上品,胜在有组合套餐,唔洗自己拣。有啲套餐仲丰富啲,都有念过拣嚟试试,不过惊食唔晒,所以试左个分量无甘多嘅先🤪。

🏷香煎比目鱼配海胆汁卡邦尼意粉🍝($208)

我加左$78转套餐,包沙律🥗、餐汤、甜品🍮和餐饮🍹

🏷沙律🥗

🏷秘制龙虾🦞汤

🏷苹果批

🏷冻柠茶
正常的冻柠茶😂,柠檬串🍋好多块。

是日沙律
香煎比目鱼配海胆汁卡邦尼意粉和秘制龙虾汤