2022-09-04 335 浏览
🥢 Mrs Field 曲奇分店遍布港九新界,咁多分店实力一定有返咁上下水准,难得返工想食少少下午茶snack,就落左去买几块曲奇试一下! 👍🏻 店铺曲奇种类繁多,真系花多眼乱,而且除左曲奇仲有松饼可以买,另外佢地好多时买得多都会有special discount,减埋真系几抵㗎 ✨ 三料朱古力 我极力推荐各位好钟意食朱古力嘅朋友叫呢一款,因为曲奇就连曲奇底都系有朱古力组成,而里面仲有一粒粒嘅朱古力粒,头一两啖可能唔会觉得太甜但系食下食下就可能会觉得开始漏 ✨ 纯朱古力恰到好处,牛油曲奇饼底里面配埋啲Chocolate chips,甜甜地但系食晒成块都唔会太过火,反而食完觉得啱啱好 ✨ 红莓芝士如果唔系朱古力爱好者,都有呢款红莓芝士推介返,牛油曲奇底里面有啲红莓同埋乳酪芝士,酸酸甜甜可以减少牛油曲奇嘅饱肚感

✨ 三料朱古力

✨ 纯朱古力