2021-06-15 1486 浏览
生日月切蛋糕切极都切唔完😂今朝碌碌下个IG, 系IG见到呢个【 D197特浓猫山王果蓉千层蛋糕】非常之吸引,二话不说即刻拎张Visa出黎比钱订🤣首先系小编至爱嘅猫山王榴梿,第二系千层蛋糕🍰😍真系比唔到咩理由自己唔去买呢个蛋糕,仲要即日订即日有货,可以去自取,仲要系系屋企附近拎,哗 天时地利人和夹到嘭嘭声😂 真系连个天都叫我买呢个蛋糕返屋企食😆返到屋企首先就雪一雪个蛋糕,等食完晚饭切啦(记得食之前嘅2小时拎出黎室温滩一滩)小编觉得咁样会溶咗啲冰之余亦可以滩走啲雪味!😋蛋糕一拎出黎,已经好劲嘅猫山王榴梿味,再切一刀啲味再浓烈多10倍走出黎😍😍好香呀😂一食落去好有榴梿味之余仲食到千层蛋糕嘅一层层嘅口感🤤🤤真系好正😍📍 Oceanus 生蚝环球高级食材香港九龙荔枝角荔枝角亿利工业中心5楼11室自取时间为: 11:00 - 19:00*逢星期一休息味道:😋😋😋😋😋/5价钱:😋😋😋😋/5翻食:😋😋😋😋😋/5
生日月切蛋糕切极都切唔完😂

📍 Oceanus 生蚝环球高级食材