2020-12-30 870 浏览
去开海港城食饭,发现海港城新开既Aroma Truffle 分店,新加坡过江龙既大热黑松露薯片,口痕又作为薯片控既我一定唔可以错过。薯片有三款味道选择,分别系原味、芝士同埋蜜糖芥末味。三款口味都非常吸引。除咗去实体店购买之外,上http://aromatruffle.hk 买够六包或以上仲可以免运费。芥末蜜糖黑松露薯片一打开个包装袋就闻到相当浓郁既黑松露香味。薯片既大细适中,岩岩好可以一啖放入口,具有坑纹既设计可以令薯片本身既味道更突出。每片薯片上都有薄荷叶,食落爽脆香口,先食到黑松露既咸香,再泥一阵蜜糖芥末既甜味中和番,口感相当丰富。包装袋既设计都好细心,食唔哂既话有个zip位封口,可以隔一阵再食。

芥末蜜糖黑松露薯片

外卖自取