- 铜锣湾呢间系美食站,以立食为主🧍🏻‍♀️晏昼去到基本上都满晒,好彩我哋等咗一阵就有个对墙嘅位置,如果大家一个人喺附近口痕想食嘢嘅话,嚟呢度食就唔怕尴尬👍🏻🍦特浓D24榴梿燕麦奶新地 💰19 朋友一喺ig见到就下定决心要赶过嚟嘅榴梿新地🤣呢款期间限定而家完咗啦~佢表示个雪糕ok唔易溶,不过主要系燕麦味,榴梿味就靠面头啲淡黄色嘅果肉丝因为用咗燕麦奶整,感觉健康啲;佢话可能自己太钟意榴梿,会想再食😹(我自己本身唔食榴梿,网上揾吓先知原来D24系其中一个榴梿嘅品种,果核大啲,食落特别有奶香味同埋余甘慢慢渗出嚟🤨)·🧆瑞典肉丸配忌廉汁及红果酱 💰10/5粒 一问先知原来ikea嘅肉丸系猪牛混合的,大家如果自己/身边有frd唔食猪/牛就要留意返🫡 肉丸就系熟悉嘅味道,不过唔知点解佢冇俾红果酱⋯?·🍞玉桂卷 💰8 冇谂过细细件咁几精致🤩 玉桂味唔算特别出,不过甜甜地几好食🤤·(P.S. 欢迎follow埋我IG @foodstepsinhk 每日更新美食 thank you🙆🏻‍♀️)
🍦特浓D24榴梿燕麦奶新地 💰19 [4/5]
朋友一喺ig见到就下定决心要赶过嚟嘅榴梿新地🤣
呢款期间限定而家完咗啦~
🧆瑞典肉丸配忌廉汁及红果酱 💰10/5粒 [4/5]
🍞玉桂卷 💰8 [4.5/5]