2023-02-06 99 浏览
朋友好钟意复古风,特登带佢嚟呢度食!朋友一去到非常满意我拣呢间餐厅~我因为唔太肚饿关系所以打算叫沙律🥗点知鸡肉沙律佢话转左烟三文鱼,由于我唔食三文鱼唯有叫咗呢度比较多人推介嘅招牌盐烧牛舌$88牛舌份量算多,但系唔系好热,牛舌口感偏硬,黑椒同牛舌系绝配好难唔好食嘅,估唔到仲有沙律🥗伴碟,不过居然一啲sauce都冇,我觉得自己好似食紧草,即刻问店员靓哥哥比啲沙律醋嚟,即刻好食好多!因为呢个牛舌系小食,所以餐饮就冇半价嘅,叫咗杯菠萝百香果梳打$48,好饮!仲有菠萝肉嘅!值得一赞💛店员服务态度好好,好讲得笑,仲帮我哋映相,撑小店唔好再理啲西客讲黄色笑话啦💛食物质素我就觉得可以一试,始终我试咗好少野,朋友叫左份扒,我就太饱冇食,但menu款式都比较少野拣,本身谂住叫甜品做生日蛋糕,最后都决定转第二间食,因为冇咩特别想食嘅,而且都差不多last order, 环境舒适,但因为open kitchen嘅关系,返到屋企啲衫仲有阵油烟味。
朋友好钟意复古风,特登带佢嚟呢度食!
朋友一去到非常满意我拣呢间餐厅~

招牌盐烧牛舌

菠萝百香果梳打