2020-05-27 691 浏览
假日黎到安利,离远就已经见到门口企左好多人了。排队拎飞,拎飞嘅时候,职员就同我哋讲要等半个钟。睇嚟真系好受欢迎呀夏日炎炎,喺出边等咗咁耐真系流哂汗😂梗系要叫番杯冻饮喇。涷奶茶滑又唔淡口,好饮切腩鱼片捞粗呢个系捞河粉嚟,跟埋下边𠮶汤一齐上,河粉个酱油有啲咸,食头几啖都觉得冇乜嘢,但系越食越咸咁,食食吓会好似有种苦苦地嘅味。跟住我就将啲河粉浸左落碗汤度,想洗一洗啲咸味浸完先食好左少少,可能我系食得太清淡的人,啱食汤粉多啲。牛腩嘅味道唔浓,冇乜肥肉,煮得刚好,食落质感较软,易咬。鱼片正正常常,弹牙冇腥味鱼蛋鱼片河不错,都系出面食到嘅鱼蛋鱼片河味,河粉都算多,食得饱奶油多呢个一定要趁热食,面包烘得脆,牛油够厚身,食落好似食雪糕嘅感觉,再加埋炼奶一齐食,够甜。真系一定要试

切腩鱼片河

切腩鱼片捞粗

鱼蛋鱼片河

鱼蛋鱼片河
不错,都系出面食到嘅鱼蛋鱼片河味,河粉都算多,食得饱
鲜奶油多

奶油多