2024-07-12
一个价钱,两个人嘅享受‼️ 买一送一嘅奶昔点可以唔饮😚用新鲜水果整出嚟嘅嘢食真系好吸引,而家仲可以一边饮奶昔,一边食窝夫,一次过满足晒两个愿望😍1️⃣ 澳洲牛油果奶昔🥑牛油果奶昔味道唔算好出,但系饮落去都几清新☘️~ 有得免费加ᴄʀᴇᴀᴍ,我就额外升级咗要开心果碎,边饮边咬到碎碎,真系难怪系推介之选🤪2️⃣ 纽西兰奇异果奶昔🥝奇异果奶昔相对嚟讲只味就比较出,饮落去酸酸甜甜✨ 一样有得免费加一款配料,我就拣咗亚麻籽‼️ 即场睇打奶昔,新鲜出品😍3️⃣ 泰国金枕头榴梿窝夫🧇太耐冇食榴梿嘅我决定富贵一次啦🤣 榴梿嘅份量都好多下,榴梿控必食😆 仲会加啲桃胶同西米落去,滑捋捋,真系啖啖都好足料✌🏻4️⃣ 喜马拉雅岩盐焦糖窝夫🍯咸咸甜甜嘅窝夫好特别,食落去都几ᴍᴀᴛᴄʜ✨ 窝夫要即叫即整先好食,咁先可以外脆内软😆 呢款仲有ᴘᴏᴘᴄᴏʀɴ系面添😚
1️⃣ 澳洲牛油果奶昔🥑
2️⃣ 纽西兰奇异果奶昔🥝