2008-03-29 42 浏览
一行五六个麻甩佬呢晚相约呢度吹水食饭打边炉,相就真系无咩影,因为系咁饮酒食饭倾计,倾到有血有泪,直头尽诉心中情﹗由于我不吃内脏,所以全晚最爱系特级肥牛,七十几蚊碟,入口腍滑,肥厚适宜,超有牛香,食完碟例牌我举手提议来多碟,可想而知﹗其余麻甩朋友食左肥肠、黑柏叶、鱼腩等,我全都不吃,不过没有听他们提出问题,应该都ok新鲜好味﹗打完边炉再来多个小炒王、至爱椒盐鱿鱼及干炒牛河,小炒王上次食好多虾干,今次觉得少左0的﹗不过呢味野用黎送酒真系一流﹗椒盐鱿鱼够干身,脆酱够薄够脆,我满意﹗干炒牛河无食不过佢地话呢味野呢度名菜好有水准﹗七点倾到十一点先舍得走﹗唔收开瓶佢地带左两支红酒﹗埋单一人160﹗有此地此感开怀畅饮再贵0的都无所谓﹗