餐厅: The Wall Street Bar & Lounge
资讯:

2024-08-16 264 浏览
今次再次嚟到尖沙咀 The Wall Street Bar & Lounge,放工过嚟食饭好多人,气氛好好,光线暗暗,好有情调,里面仲有个好突出嘅酒吧位,对面系一个大书架,对比好似两个不同嘅地方,书架里面系一间隐藏式嘅卡拉ok房,隔音做得好好,外面真系听只到微少歌声,如果要唱K,可能要book位因为只有一间Golden French Fries粗薯条条条都好多肉,外脆内软再加埋咸蛋黄,炒得好靓,薯条都挂满晒咸蛋黄酱,热辣辣,真系好新鲜Deep Fired Squid鱿鱼须好新鲜,炸得好香脆,份量都好多,可以慢慢食,慢慢倾计香蒜白酒蚬肉扁意粉白酒煮蚬肉酒,大部分白酒已经蒸发,紧残留少少酒味,蚬肉大大只,好新鲜,没有沙,成个意粉都好清甜香草忌廉焗三文鱼柳三文鱼柳焗得好好,三文鱼皮就脆嘅,三文鱼肉就好软滑,啱啱煮熟真系好正,仲有好香滑嘅蒜蓉和薯菜Chocolate Brownie with Sizzle Pan甜品我们点了冰火朱古力软饼,系铁板上之后淋咗一啲汁上去,好似平时铁板烧咁,好靓好特别,brownie系最低用铁板烧烧到硬身好似曲奇咁,上面有朱古力雪糕和cream,夹埋一齐食有冻有暖嘅

Golden French Fries

Deep Fired Squid
鱿鱼须好新鲜,炸得好香脆,份量都好多,可以慢慢食,慢慢倾计

香蒜白酒蚬肉扁意粉

香草忌廉焗三文鱼柳

甜品我们点了冰火朱古力软饼,系铁板上之后淋咗一啲汁上去,好似平时铁板烧咁,好靓好特别,brownie系最低用铁板烧烧到硬身好似曲奇咁,上面有朱古力雪糕和cream,夹埋一齐食有冻有暖嘅感觉,好正