2019-04-27
WOAH! That's incredible time to meet up with the theme of such Phantom and Monsters Izakaya!!-有朋友介绍叫我试下呢间新开左只有半个月既特色主题既居酒屋,以日本鬼怪传说引入,可以见到墙上喷左好多妖怪graffiti,系楼下已经望到上面走廊挂住左1排红色灯笼,真系好有feel!!上到去气氛系好有一种不可思议既感觉,服务亦都好满意,2位店员靓女之余仲要劲细心同你逐样讲解每1款野食!系有爱既👇📌灯无荞麦 (二面底) - $68 (无料追加!)👉呢个系主打推介既, 有冻热之分,冻食就系以沾面形式,首先会有将蛋黄,生葱,萝卜丝,仲有wasabi(份量自己控制)同碗汤底捞埋1齐,跟手慢慢夹d面1主1主面咁沾落汤到!面质要大赞!汤底好香!热食既话会系以汤面呈上,下次可以试下!二面底姐系2个面加埋!而家可能做紧promotion可以话系免费由1个面upgrade比你!仲可以+少少钱比你转到4面底同6面底!📌咖哩谜の一目小僧 - $108👉想试埋另一主题,以竹炭粉整到表面好黑咪蚊既咖喱卖相已经够特别!仲要系呢个气
📌灯无荞麦 (二面底) - $68 (无料追加!)
📌咖哩谜の一目小僧 - $108
👉想试埋另一主题,以竹炭粉整到表面好黑咪蚊既咖喱卖相已经够特别!仲要系呢个气氛食!的确唔错!
里面有鸡肉,甘荀,洋葱做配料,整体味道好夹!建议可以一试!如果惊唔够饱仲可以加少少钱加饭底!
📌五体面 - $45
👉用5只酱汁(柑橘,胡麻,鳗鱼,烧汁,蛋黄)分别沾上既"煎饺子",有卖相之余,外脆内嫩,肉汁够哂,食得过!
📌难义鸟 - $42 (4枚入)
👉以鸡软骨同炸鸡皮做一个串烧,新鲜滚热辣即上即食,无得输呀!!真系唯一缺点就系差杯啤酒呀!!!
总括黎讲,餐厅充满gimmick而且食物唔错!系地方无我想像中咁大!不过都坐得几舒服!因为有他他咪!LOL