2018-09-12
今日放假同老公去旺角揾食,行过见到尼间新开嘅食店有任食刺身,只系79蚊,好吸引,就入去开餐啦!店内环境尚算整洁宁静,店员安排我地坐四人卡位,几舒服原来刺身寿司任饮任食系要惠顾80蚊以上嘅套餐或定食再加79蚊享用的,所以我地先选择两个定食先,选择好多,花多眼乱,为左一阵可以食多d刺身,我决定叫d无咁易饱嘅食物我拣左尼个健康素食料理套餐,有青瓜小卷,炒野菜同茄子冷乌冬,青瓜小卷味道不错,正正常常,炒野菜炒得几香,茄子冷乌冬,乌冬爽口弹牙,茄子酸酸地好入味,再捞埋个酸辣酱非常开胃惹味老公叫左个超值自选套餐,好丰富,芝麻酱豆腐沙律做得非常出色,豆腐好滑,个汁调得好好味炸虾🍤非常新鲜甜美,炸得好脆,不错黑椒厚烧牛肉饭,牛肉好林而且无筋,有牛味,酱汁亦非常惹味食完套餐,主角出场,刺身拼盘,单睇卖相已值回票价,每款刺身都有齐比你试试,食过好味再无限encore我钟意尼种感觉,哈哈哈......刺身质素仲要非常好,新鲜甜美食完可以tick纸再encore呀!不过我地已经饱饱地Encore左好小,唔制呀!最后饮埋杯茶,捧住个肚走人大胃王一定要来试试,埋单350,平过一般日式放题一大截,值得推荐比各位试试
店内环境尚算整洁宁静,店员安排我地坐四人卡位,几舒服
健康素食料理套餐
超值自选套餐
食完可以tick纸再encore呀!不过我地已经饱饱地
Encore左好小,唔制呀!
最后饮埋杯茶,捧住个肚走人