2023-12-19
好味指数😋😋😋😋回头指数 ⭐️⭐️⭐️⭐️开心指数🤗🤗🤗🤗住响马鞍山嘅朋友成日都笑马鞍山系美食沙漠,冇咩好食,我哋谂住买外卖去佢屋企食,朋友话想试吓呢间唔系响商场入面嘅店~🍴五味炸鸡($239)炸鸡分别系双重芝味、蜜糖芥末、经典原味、特色甜辣同埋洋葱蛋黄,每样5件,啱晒我呢个想试唔同味,每样都食得唔多嘅我。我觉得洋葱蛋黄味好特别,其他炸鸡店都未见过呢只味,味道唔算太浓,但系好香洋葱味。双重芝味系我第二钟意,芝士味浓得嚟唔腻,炸鸡个炸皮唔厚,好脆,鸡肉仍然嫩滑。🍴无骨猪脚($168)呢个啖啖肉,已经切好咗,有皮嘅地方虽然肥丁丁,但系我自己会觉得比起净食肉开心(食完先减啦😆),佢仲跟埋一大盒生菜可以包住食。🍴香烤牛肩肉($158)打开时份量都唔少,又系啖啖肉系列,配韩式酱、蒜片、辣椒同生菜一齐食,正呀~
回头指数 ⭐️⭐️⭐️⭐️
开心指数🤗🤗🤗🤗
🍴五味炸鸡($239)
🍴无骨猪脚($168)
🍴香烤牛肩肉($158)