2018-01-21
M佬:天气冻,最啱做咩?A姐:唔返工,成日留喺𠮶被窦,做少奶奶!M佬:哈,你就想!冬天就梗系最啱滚下滚下,就唔会冻,所以我哋就去佐敦庄士伦敦广场蒲头岛食两个半钟头打边炉放题,滚过够。欢迎饮品Welcome Mocktail一坐低,就嚟两杯Welcome Mocktail,一杯芒果,一杯蜜桃,色彩缤纷。Fusion锅底蒲头岛嘅一大特色就系有十大Fusion锅底,包括珍味杂菌锅、自家制香辣锅、野味沙嗲锅、花果茶酸辣锅、人参白玉锅、西班牙海鲜锅、法式牛肉浓锅、蒲头锅、蟹肉冬瓜蓉锅同绿茶青木瓜铜。我哋拣咗加$38嘅蒲头锅,有紫菜、原只章鱼、虾米、青岛贝、青口同墨鱼仔,非常足料,鲜味十足,仲愈煲愈浓味。火锅配料放题火锅配料首推是日海鲜,海虾虽然细细只,不过胜在新鲜弹牙,大蚬无沙鲜甜,正。另外,虾滑、墨鱼滑同鲮鱼球,入口弹牙。鬼马油条吸晒𠮶汤底,加埋爽口虾胶,口咸丰富。仲有必叫一口牛柳粒,牛味浓郁。未完,出面雪柜有多款时令蔬菜、丸类同面食,包括什菜篮、冬瓜、翠肉瓜、黑木耳、稻庭乌冬等,真系好多选择。(记住Like同Share畀朋友)
A姐:唔返工,成日留喺𠮶被窦,做少奶奶!
M佬:哈,你就想!
欢迎饮品Welcome Mocktail
Fusion锅底
火锅配料
仲有必叫一口牛柳粒,牛味浓郁。
(记住Like同Share畀朋友)