2024-03-02
*/平时行开旺角都知道T.O.P.呢个商场有得食好嘢又多舖头行街买嘢🤭我哋今日去行完街之后就入左呢间餐厅食好嘢🤭🤭🤭餐厅环境:灯光以黄光为主,比较偏暗,衬番餐厅浪漫既设计😎😎😎一入门口已经有打卡,系霓虹灯既设计🤩🤩🤩之后又有只巨型大老虎🐅真系好吸睛🤩🤩🤩佢哋既座位仲有特别设计,系一个大树洞入面坐😝😝真系好特别既设计😍😍食物方面:佢哋啲食物名真系好有趣😂食落都开心啲🤣🤣🍤贫穷是寂寞拼盘一个拼盘有成六样小食🤭🤭有炸虾、鱿鱼圈、鱼饼等等,我最欣赏佢个份量啱啱好,每样小食有三至四件,可以样样都试少少👍🏻👍🏻👍🏻🥣青柠冻的蚬呢个系推荐一定要叫🤩🤩🤩呢款有少少辣,系冻食既👍🏻而且酸酸甜甜,识落好开胃🤣🤣🤣🍕小朋友岩哂甜酸鸡比萨Pizza既size可以自己拣,成班朋友去食就可以嗌个大个啲,我哋叫咗八吋👍🏻都好够食🤩🤩甜甜地好好食🤤🍝大阪烧配章鱼海洋意大利面呢个面超级好食👍🏻👍🏻👍🏻佢哋煮既烟韧度啱啱好😝😝加埋大阪烧𠮶啲酱汁,捞埋一齐劲好味👍🏻👍🏻👍🏻份量又够大碟,可以同朋友share食🍌枫糖香蕉肉桂奶昔佢哋有好多唔同特色嘅饮品,呢杯饮品比较甜,但系味道好易入口,而且小朋友好钟意饮,加上香蕉好清新👍🏻
餐厅环境:
食物方面:
佢哋啲食物名真系好有趣😂食落都开心啲🤣🤣
🍤贫穷是寂寞拼盘
🥣青柠冻的蚬
🍕小朋友岩哂甜酸鸡比萨
🍝大阪烧配章鱼海洋意大利面
🍌枫糖香蕉肉桂奶昔
佢哋有好多唔同特色嘅饮品,呢杯饮品比较甜,但系味道好易入口,而且小朋友好钟意饮,加上香蕉好清新👍🏻👍🏻👍🏻
🦴蜜味酸辣猪肋骨
呢道菜最好嘅系有猪肋骨再加啲沙律菜😂食咗咁多肉都唔觉得有罪恶感😎😎😎而且佢个猪肋骨少少辣,但又甜甜地好好食,啖啖肉😍😍😍
🍰流心提拉米苏巴斯克
食完餐咁丰富嘅午餐,一定要嗌返个甜品嚟做总结啦😆😆😆佢啲流心提拉米苏真系正到一个点😋😋😋😋个巴斯克有进步空间😂😂但整体嚟讲系十分之好食🤩🤩🤩🤩
No Money So Lonely (旺角)
旺角弥敦道700号T.O.P This is Our Place 4楼406-408号舖