🐤 Al Sur 🐤 天后🐤南美菜🐤同男友行行吓经过呢间试业嘅南美菜,决定入去试下呢啲异国风情菜🫶🏼 佢set lunch 2 course $108 3 course 连甜品都系 $148,几抵食,同埋环境都几舒服🥙 肉肠包配 蒜香薄荷汁、蕃茄洋葱酱虽然佢都叫chorizo,但系系满满肉汁嘅肉丸配烤面包~ 肉丸好惹味好香,我自己就好中意个parsley薄荷酱,大大啖咁食😂🫕 醒神汤店员好用心推介,话呢个系鸡汤底,加上西芹红萝卜洋葱粒粒,加上酒,入口好舒服,唔系真系会醒神,但好甜好舒服🥟 南美炸饺子好好食同好有特色!感觉知道佢唔系返炸,系新鲜炸起~我哋加咗钱要牛肉饺子,入边有芝士同豆腐粒粒,超有肉汁!同样系可以加上薄荷酱同埋蕃茄洋葱酱🫶🏼🍖 慢煮猪肋骨个酱汁好特别,有花生坚果香,加上好嫩,一吉入去就散~加上新薯粒粒!点麻香酱同薄荷酱~AL SUR 网址: https://s.openrice.com/QrbS0w2WC00~uZ5MGAA地址: 天后电气道66号地舖电话: 55266759=====================#天后美食 #特别餐厅 #南美 #南美菜 #南美料理
🐤 Al Sur 🐤 天后🐤南美菜🐤

🥙 肉肠包配 蒜香薄荷汁、蕃茄洋葱酱

🫕 醒神汤

🥟 南美炸饺子