2024-05-03
元朗嘅印豪印尼商店一到星期日就人头涌涌,好多姐姐黎。呢间店位于元朗击壤路,位置非常方便。入到店里面,立即感受到浓厚嘅印尼风味,店内摆满咗各款精美嘅包装小食同食品,彷佛置身喺印尼嘅街头小食摊。骨白酥肉丸汤米$55。呢碗汤米入面有鲜嫩多汁嘅酥肉丸同香气四溢嘅白骨汤,每一口都食得到肉丸嘅鲜美口感。肉丸外皮香脆,入面嘅肉汁鲜嫩,好大旧骨😆拎住旧骨食,正!厚多鸡丝粉$38。呢道菜色香味俱全,粉条弹牙有嚼劲,配上鲜嫩多汁嘅鸡丝同丰富嘅调味料,每一口都充满咗浓郁嘅鸡肉风味。呢款粉丝料理唔单止好味,仲能够带你感受印尼料理嘅独特风味。喺呢间印尼商店,我唔单止品尝到地道嘅印尼美食,仲感受到店主嘅热情同心血。佢哋对食材嘅挑选同烹饪技巧都讲究,每一道菜都有家嘅味道,令人彷佛喺印尼街头行走。印豪印尼商店 (元朗)元朗击壤路12号福业楼地下1A号舖#印尼美食 #印尼风味 #美味外卖 #元朗小食 #骨白酥肉丸汤米 #厚多鸡丝粉 #满足味蕾 #印尼风味料理 #香气四溢 #口感顶级 #食评 #美食推荐 #foodie #instafood #yummy #delicious #foodlover #foodstagra
印豪印尼商店 (元朗)
元朗击壤路12号福业楼地下1A号舖
#印尼美食 #印尼风味 #美味外卖 #元朗小食 #骨白酥肉丸汤米 #厚多鸡丝粉 #满足味蕾 #印尼风味料理 #香气四溢 #口感顶级 #食评 #美食推荐 #foodie #instafood #yummy #delicious #foodlover #foodstagram #foodphotography #foodgasm #foodblogger #foodpics #foodporn #foodgram