2024-03-08
Cafe Crepe位于尖沙咀K11 Art Mall地下。位置极方便,一出站就系。呢间餐厅既特色就系各款精致可口既可丽饼。首先,我地试左佢地既招牌咸味可丽饼─Crepe St. Jacques。呢款可丽饼以秘制瑞士芝士汁和黑松露带子作为配料,口感丰富浓郁。每一口都散发出滋味十足既芝士和黑松露香气,令人回味无穷。另外,我地仲食左甜味可丽饼─Butterscotch Apple Crisp。呢款可丽饼搭配苹果金宝、奶油酱和香草雪糕,口感酥脆甜美。苹果既清甜同埋奶油酱既浓郁完美结合,再加上香草雪糕既冰凉,绝对系甜品爱好者既最爱!当然,我们都唔可以错过佢地既特色饮品。Iced Cappuccino 带有浓郁的咖啡香气,绝对系咖啡爱好者既首选。而French Soda - Pina Colada 就系一款清新既梳打饮品,带有椰香和菠萝的绝妙组合,口感一流。