2024-03-06 412 浏览
超超超大满足奄列❤用上六只鲜鸡家乐鸡蛋整成既 超巨型 奄列唔系讲笑,奄列入面既火腿馅料丰富,食落口一D都唔油腻,劲香既鸡蛋味,份量十足,我系鸡蛋控,一个人食完,份量丰富绝对大满足。精选套餐 滑蛋原条鳗鱼饭❤鳗鱼足足有成只手咁长咁大条,食落口够哂Juicy啖啖肉,滑蛋真系够哂嫩,浓浓蛋香口感香滑,性价比好高,配埋佢地既蒲烧酱汁,鱼香味同浓郁既鱼油脂,味道好丰富。我地再叫多份卤水鸡翼,只只鸡翼都好肥美厚肉,卤得好入味,一黎到已经好重既卤水味,肉质嫩滑,色香味齐全。净鲜虾云吞❤ 净韭菜云吞❤一口一粒,皮薄,馅料充足,云吞皮薄,虾肉弹牙,韭菜鲜甜香煎厚切猪扒 ❤ 猪扒四边都煎得好香口,唔会太咸 / 嚡口,食落仲好爽口,大大块,一个人食好满足。另一样系佢地既招牌秘制卤水豆腐❤豆香浓,口感软嫩绵滑! 用老店秘方既卤水汁非常入味。

净鲜虾云吞❤ 净韭菜云吞❤
一口一粒,皮薄,馅料充足,云吞皮薄,虾肉弹牙,韭菜鲜甜