La Vista

🫔🐷Al Pastor Pork Burrito ($109)呢个墨西哥卷超大份,馅料非常非常之多!入面有满满的 猪肉、鹰嘴豆、蔬菜丝等,最惊喜系一咬第一啖非常juicy!一啲都唔干!个source好开胃🤤个人认为几抵食🥩Grilled rib eyes ($288)性价比超高🤩🤩份量多,肉眼扒切成一条条都仲有肉汁,香烤完好惹味,旁边仲有大量配菜,有黄椒、青椒、洋葱等,全部都香烤过,调味适中,仲配埋4块大大的烤饼,热辣辣烤饼夹住配菜,加埋不同酱料食有唔同感觉,有牛油果酱、酸蕃茄酱和类似酸奶嘅酱~🥗Super-salad ($115)满满香烤鸡肉舖系沙律上面,底下有大量牛油果、蕃茄粒、粟米等,食落非常清新得嚟仲带出到鸡肉嘅肉香,中和返蔬菜的清甜,非常健康的前菜~Wild mussels ($120)青口虽然都系大大粒,但扣分位系海水味有啲咸,自问都中意食海鲜嘅海水味,不过呢个真系咸得滞🙂‍↔️

🥩Grilled rib eyes ($288)
🥗Super-salad ($115)

Wild mussels ($120)