2021-08-15
一直都被呢一间嘅装修吸引住,而前排见到佢哋有做紧优惠,星期一、二晚只需要$188就可以试到佢哋嘅tasting Menu。我个朋友同我讲呢度嘅Cocktail都好特别,所以嚟到都要试一试。而且我见到都有唔少嘅人有叫佢哋嘅Cocktail!餐厅会分为两层,如果平日嚟嘅话主要都系得上层,上层可以系食嘢或者饮嘢,而佢哋下层主要就系餐厅!整体来讲餐厅嘅座位唔算太多,所以建议大家若果想试就话就提早订枱啦!佢哋嘅tasting menu入边包括左:1. Salsas tortilla chips2. Grilled sweet corn3. Tuna tostada4. Chilli roasted pumpkin tostada5. Al pastor tacos6. Crispy fish tacos7. Dessert整体嘅食物质素都唔错,而且服务态度都算好!个人就好钟意佢哋嘅头盘,反而Tacos就一般般如果咁嘅价钱试到咁多嘢嘅话其实系好抵,但若食A la carte 个价钱相对性会高啲。
佢哋嘅tasting menu入边包括左:
1. Salsas tortilla chips
2. Grilled sweet corn
3. Tuna tostada
5. Al pastor tacos
6. Crispy fish tacos
7. Dessert
整体嘅食物质素都唔错,而且服务态度都算好!
个人就好钟意佢哋嘅头盘,反而Tacos就一般般