REFLECT Restaurant & Bar

想揾间特别D嘅餐厅食饭,咁岩见到有人推介呢间系旺角嘅墨西哥酒吧餐厅。餐厅除左有户外座位,有bar枱区,想简单饮番杯都可以!户外都有座位,仲要布置得几靓,有情调,好岩情侣食饭🤩🌟鸡肉串烧 $78鸡肉用上秘制调味,食落有花生香同微辣,比平时食嘅沙嗲串烧更香更惹味,旁边仲有清新嘅沙律菜,加左黑醋汁更开胃🥰🌟鸡肉芝士馅饼 $128食墨西哥菜当然要点呢道味道咁丰富嘅芝士馅饼,中间夹住芝士同鸡肉,上层仲铺左用牛油果同蕃茄制成嘅酱,食落更有层次,口感仲好丰富🤩🤩🌟烩牛面颊卷面 $188第一次食卷面,估唔到口感几特别,更加烟韧弹牙,我都几钟意个口感😍,野菌、红萝卜、牛面颊用上红酒同香草煮过,入口充满甜香,好食嘅一道菜☺️🌟 拉丝芝士松露薯条 $78酥脆嘅炸薯条加入拉丝芝士同松露本身个味道已经升华晒,多重滋味😬,配搭埋个蒜蓉蛋黄酱更加无敌,一次过满足晒几种口味,但又好夹☺️☺️🌟Fuzzy Fuzzy呢杯micktail用荔枝、蜜桃、青柠冲制而成,酸甜嘅味道几好饮🌟Passion Fruit Fizz热情果、菠萝、柚子、柠檬冲制而成嘅梳打,好适合夏天饮

🌟鸡肉串烧 $78

🌟鸡肉芝士馅饼 $128

🌟烩牛面颊卷面 $188

🌟 拉丝芝士松露薯条 $78

🌟Fuzzy Fuzzy

🌟Passion Fruit Fizz
热情果、菠萝、柚子、柠檬冲制而成嘅梳打,好适合夏天饮

• 烩牛面颊卷面
  • 芝士馅饼