2022-08-29
网上订lunch buffet位约$360一位。餐厅环境中上,风格复古,卫生几好。服务态度中中,甜品区同串烧区几好。食物种类较少,基本自助餐嘅嘢食都齐刺身得三种,切出嚟比得两块,又细又薄玻璃柜朦,感觉唔太开胃。生蚝每次限攞三只,但系你唔出声佢只会比两只甚至一只。唔识得咸嘢嘅会觉得好腥,但我觉得几好食食完六个钟都冇唔舒服。虾,青口,螺,小龙虾,一般冇咩特别亦都唔算特别好食。特色食品较多亦比较好味,串烧好好食。仲有「叻喇」几开胃少少辣仲有魔鬼鱼,咖喱等等。仲有好多热食,例如炒饭,口水鸡,汤面,粟米汤,烧卖牛肉球等。我个人认为比三百几蚊食自助餐,快饱就唔抵。呢间餐厅海鲜比较少,同埋唔太好食。但系热食类嘅食品的确唔错几好味。甜品:有儿童区同埋甜品区。蛋糕得两三款,有葡挞同埋炖蛋。仲有红豆沙。都几好食特色嘅有刨冰,好似有五六款味道,自己加。仲有Häagen-Dazs雪糕,有几只味,一次可以拎几球最后就系服务态度一般,收碟嘅时候好快喺背后边攞走,少通知声,有阵时会吓一下。同埋喺海鲜区附近有一位应该系着白色衫嘅经理喺度行嚟行去,明知多人攞紧嘢食都要行过嚟将啲碗碟整返好。特别系放豉油嘅茶壶🫖摆位歪左啲
餐厅环境中上,风格复古,卫生几好。
服务态度中中,甜品区同串烧区几好。
食物种类较少,基本自助餐嘅嘢食都齐
刺身得三种,切出嚟比得两块,又细又薄
玻璃柜朦,感觉唔太开胃。
同埋喺海鲜区附近有一位应该系着白色衫嘅经理喺度行嚟行去,明知多人攞紧嘢食都要行过嚟将啲碗碟整返好。特别系放豉油嘅茶壶🫖摆位歪左啲都要好似强迫症咁立刻放返好。另外就系攞嘢食范围嘅职员语气比较差
最后就系厕所,几特别又有音乐。好干净
总括而言,食物种类多为热食&特色小食亦较好食😋海鲜同刺身&服务态度有待改善甜品中规中矩