2024-06-26
听朋友介绍,就即刻嗱嗱临book左同老公 今个lunch 试吓先!😬 最钟意小食lunch set劲多嘢拣,超爽呀!😳🔆蕃茄汤。yeah ! 好好饮!酸酸甜甜,清新开胃,非常突出到蕃茄嘅鲜味!大堆🔥一嚟个汤就已经咁高质,都想像唔到后面嘅主菜有几咁好食🌈🔆. 红菜头 •松子仁 •羽衣甘蓝沙律!喂! 咁新鲜嘅!我超钟意食红菜头同羽衣甘蓝!之前喺其他餐厅食会有阵味,今次呢间餐厅整得好好!红菜头同羽衣甘蓝都有着清新嘅感觉!除咗红菜头同羽衣甘蓝,再配埋松子仁🌲,食落爽爽脆脆,口感好丰富,有咬口!😝🔆 肉酱千层面配沙律🐾呢个超好食,食落果然有惊喜,令人惊艳!😄千层面软林林,焗得好好,肉酱仲系好鲜嫩浓郁,,同充满肉汁💦!焗肉酱千层面,其实唔容易,厨师真系功力十足!😉🔆 韩式泡菜烤肉汁烤猪肋骨。烤猪肋骨,极高质素,肉质唔鞋,又唔靭,啱晒啦!猪肋骨咬落去,筋同油脂分布平均!啖啖滋味,令人难忘🩷
🔆 肉酱千层面配沙律🐾呢个超好食,食落果然有惊喜,令人惊艳!😄千层面软林林,焗得好好,肉酱仲系好鲜嫩浓郁,,同充满肉汁💦!焗肉酱千层面,其实唔容易, 厨师真系功力十足!😉